Bestel

Airport taxi naar luchthaven Antwerpen

Naast de grote Nederlandse luchthavens rijdt Taxi Van Vuuren ook van en naar luchthaven Antwerpen. Wij brengen u snel en comfortabel naar de Antwerpse luchthaven en halen u daar als u wil ook weer op. Natuurlijk rekent Taxi Van Vuuren ook voor ritten naar luchthaven Antwerpen een vast laag tarief.

Bekijk onze tarieven

 De goedkoopste taxi naar luchthaven Antwerpen 

Met name in de spits kan het verkeer van en naar Antwerpen  erg druk zijn, waardoor u door files het risico loopt om uw vlucht te missen. Als u op tijd een airport taxi bij Taxi Van Vuuren reserveert, zorgen wij er met een ruime auto voor maximaal 4 personen voor dat u op tijd op Luchthaven Antwerpen  aankomt. En dat is een stuk voordeliger dan u denkt!

Ophalen van luchthaven Antwerpen 

Uiteraard is het ook mogelijk dat een airport taxi u ook weer ophaalt op luchthaven Antwerpen. Als uw vlucht landt, staat er al een chauffeur met een bordje met uw naam in de aankomsthal op u te wachten. U hoeft dus nooit te zoeken.

Airport taxi naar luchthaven Antwerpen reserveren

U kunt uw airport taxi naar luchthaven Antwerpen in de bovenste balk op deze pagina online reserveren, maar u kunt ons ook gewoon bellen. Wij zijn 04:30 tot 00:00 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u te woord te staan en om u van of naar luchthaven Antwerpen te vervoeren.

Een airport taxi voor uw zakenreis

De airport taxi’s van Taxi Van Vuuren zijn ook erg geschikt voor de start of einde van uw zakenreis. Wij rijden in ruime, luxe auto’s waarin u rustig op uw laptop kunt werken of nog even kunt telefoneren. En natuurlijk bieden wij dezelfde kwaliteit en service voor uw zakelijke gasten.

Reserveer een airport taxi

De airport taxi service van Taxi Van Vuuren

Klantvriendelijke chauffeurs.

Mogelijkheid om in de taxi’s te pinnen

24/7 bereikbaar om u te brengen of op te halen.

Snel en veilig naar uw bestemming.

Comfortabele auto’s voor maximaal 4 personen.