Bestel

Reserveren

Voor het reserveren van een airport taxi kunt u het bovenstaande online reserveringsformulier invullen, maar u kunt ons ook gewoon bellen. Wij zijn vanaf 04:30 tot 00:00 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar èn beschikbaar om naar de volgende luchthavens te rijden:

Luchthaven Antwepen 

Eindhoven Airport

Brussels Airport Zaventem 

Maastricht Aachen Airport

 

 

Of u nu voor een vakantie of een zakenreis naar de luchthaven gaat, Taxi Van Vuuren brengt u snel en comfortabel naar de juiste vertrekhal.

“Taxi Van Vuuren verzorgt met dezelfde zorg en service het luchthavenvervoer voor uw (zakelijke) gasten.”

U kunt ook voor uw terugkomst een airport taxi reserveren

Uiteraard kunnen wij u ook weer ophalen zodra u weer op Nederlandse, Belgische bodem bent geland. Onze chauffeur zal dan met een naamkaartje in de aankomsthal op u staan te wachten. U kunt direct in een van onze luxe auto’s stappen en uitgerust thuis of op uw afspraak aankomen.

Start of eindig uw zakenreis met Taxi Van Vuuren

Ook uw zakenreis kunt u in alle comfort beginnen of beëindigen met Taxi Van Vuuren. In onze luxueuze auto’s heeft u alle ruimte en comfort om op uw laptop te werken en nog wat telefoontjes te plegen.

Als uw vlucht is vertraagd en u midden in de nacht zonder vervoer naar huis op een luchthaven strandt, kunt u ons ook bellen. Wij komen u dan zo snel mogelijk ophalen.

De service van Taxi Van Vuuren

Comfortabele auto’s voor maximaal 4 personen.

Klantvriendelijke chauffeur.

Snel en veilig naar uw bestemming.

 bereikbaar vanaf 04:30 tot 00:00 uur

Mogelijkheid om in de taxi’s te pinnen

Uitstekende kwaliteit voor een gunstig tarief

Een vliegreis is al duur genoeg, daarom werkt Taxi Van Vuuren met vaste lage tarieven voor een rit naar vliegveld Eindhoven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bekijk onze tarieven