Bestel

Airport Taxi in de regio Eindhoven

Met de airport taxi in de regio Eindhoven  rijdt u snel, comfortabel en voor een vaste lage prijs naar vliegveld Eindhoven . Of u nu naar de luchthaven gebracht moet worden of juist opgehaald wil worden, Taxi Van Vuuren staat voor u klaar.

Reserveer een airport taxi

De goedkoopste airport taxi in de regio Eindhoven

Taxi Van Vuuren werkt met vaste lage tarieven van en naar elke luchthaven van uw keuze. De prijs van de rit is altijd vooraf afgesproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij aankomst op uw bestemming kunt u gewoon in de taxi met pin betalen, u hoeft dus ook geen cash mee te nemen.

Bekijk onze tarieven

Wij rijden u onder andere naar deze luchthavens in Nederland, België

Eindhoven Airport

Maastricht Aachen Airport

Zaventem Airport Brussel

Antwerpen Airport

Uiteraard halen we u daar ook weer op als dat nodig mocht zijn. Zodra uw vlucht landt, staat onze chauffeur met een naambordje in de aankomsthal voor u klaar. Ook als uw vlucht vertraagd is.

Reserveer een airport taxi

Taxi Van Vuuren is er ook voor uw zakenreizen

Als u een zakenreis heeft gepland, kan Taxi Van Vuuren u thuis of op uw werk op komen halen. In onze ruime auto’s heeft u voldoende ruimte om nog wat te werken en te telefoneren. Zo gebruikt u uw tijd optimaal.

Ook als wij u van de luchthaven ophalen zijn we ruim op tijd en zorgen we ervoor dat u geen tijd verliest omdat u uw chauffeur moet zoeken. Ook als uw vlucht vertraagd mocht zijn, staan wij voor u klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar uw eindbestemming te brengen.

U kunt uw airport taxi vooraf via het online formulier reserveren, maar u kunt voor speciale wensen ook met ons bellen. Wij zijn vanaf 04:30 tot 00:00 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.